شرکت کره ای دوو یکی از مطرح ترین برندهای لوازم خانگی را تولید و به بازارهای سراسر جهان عرضه نموده است. ماشین های لباسشویی هوشمند دوو دارای مدل های مختلفی هستند و تنوع زیادی در محصولات این شرکت وجود دارد. لباسشویی دوو دارای یک صفحه نمایشگر می باشد که در صورت بروز هر گونه ایراد در دستگاه , علاماتی بر روی آن نمایش داده می شود.
با توجه به اعداد و حروف ظاهر شده می توان تشخیص داد که دستگاه دچار چه نوع عیبی شده است که در اصطلاح ارور یا کد خطا نامیده می شوند. در متن زیر به اشکال مختلف ارور لباسشویی دوو پرداخته و نحوه عیب یابی آن ها را توضیح می دهیم.
توجه داشته باشید که بیان این مطالب صرفا برای افزایش اطلاعات فنی شما می باشد ، بنابراین اگر در زمینه تعمیرات ، تخصصی ندارید هرگز به اجزا و قطعات داخلی لباسشویی دست نزنید. انجام این کار می تواند خسارت های جدی با هزینه های گزافی را بر دوش شما بگذارد!
اگر : ۱- درب لباسشویی دوو باز باشد ۲- درب به خوبی بسته نشده باشد ۳- قفل درب خراب شده باشد ۴- سیگنال از برد الکترونیکی به قفل فرستاده نشود ؛ ارور LE ظاهر خواهد شد.
با انجام مراحل زیر خودتان به سادگی می توانید ارور LE لباسشویی دوو را برطرف کنید:
اگر مشکل برطرف نشد ، ممکن است برد الکترونیکی دچار عیب شده باشد. لذا بررسی دو مورد زیر از عهده شما خارج است و باید توسط تعمیرکار عیب یابی و تعمیر گردد:
بخش ورودی آب دچار ایراد شده است.
ممکن است شیر آب بسته شده باشد یا فیلتر شیر ورودی مسدود گشته است. این دو عیب به آسانی قابل حل می باشند. اما در برخی موارد سنسور کنترل کننده سطح آب (هیدروستات) خراب شده یا پمپ تخلیه دچار مشکل شده است. بررسی و تعمیر آن را به تعمیرکار بسپارید.
در قسمت تخلیه آب مشکلی وجود دارد.
ممکن است ایراد از قسمت های زیر باشد :
۱- شلنگ تخلیه آب را بررسی کنید و اگر مسدود بود آن را باز کنید.
۲- فیلتر پمپ تخلیه را باید تمیز نمایید.
۳- هیدروستات یا پمپ تخلیه باید تعمیر گردد. (توسط تکنسین)
در صورت تراز نبودن لباسشویی دوو ، ارور UE مشاهده می شود. در این صورت البسه در یک قسمت جمع شده و حالت پیچ و تاب خورده به خود می گیرند و این عملکرد دستگاه را با مشکل مواجه می کند.
برای رفع این ارور تنها کافیست لباسشویی را متوقف کرده و لباس ها را در تمامی قسمت ها پخش کنید و مجدداً دستگاه را روشن کنید.
این کد خطا مربوط به فشار آب است که معمولاً به دلیل بروز مشکل در پمپ یا میکروسوئیچ ظاهر می شود.
توصیه می شود در صورت ظاهر شدن این کد خطا با تعمیرکار نمایندگی دوو تماس بگیرید.
این کد خطا زمانی ظاهر می شود که مشکلی در شیر ورودی یا شیر برقی ماشین لباسشویی یا بخش های دیگری مثل سنسورها اتفاق افتاده باشد. در این حالت آبگیری به صورت پیوسته انجام می پذیرد.
این ارور باید توسط تکنسین های ماهر برطرف گردد. در این ارور معمولا قطعاتی مثل شیر ورودی یا شیر برقی، سنسور سطح آب و یا پمپ تخلیه تعمیر یا تعویض خواهند شد.
کد خطا E4 مربوط به نشتی آب است.
برای رفع این ارور ابتدا لوله تخلیه را بررسی کنید و مطمئن شوید نشتی ندارد. اگر برطرف نشد ، مشکل احتمالا از دیگ ماشین است و نشتی از قسمت درام است. تعمیرکار این مشکل را رفع خواهد نمود.
زمانی که ولتاژ بالا می رود ، این ارور ظاهر می شود. ممکن است جسمی خارجی (قسمتی از لباس) بین در و دیگ ماشین گیر افتاده باشد.
اگر دلیل بروز خطا از یک جسم خارجی نبود ، بنابراین برد الکترونیکی دچار مشکل شده است. برد الکترونیکی قطعه ای بسیار حساس است و حتما باید توسط یک تکنسین مجرب بررسی گردد.
این ارور نشان دهنده به وجود آمدن رخداد مهم و هزینه بر در لباسشویی شما می باشد. به احتمال زیاد :
حتما با یک تعمیرکار حرفه ای تماس بگیرید.
هنگامی که موتور لباسشویی در جهت عکس بچرخد و یا اینکه IC موتور ایراد پیدا کرده و از کار افتاده باشد ، با ارور E7 رو به رو می شوید.
برای رفع این ارور ، موتور لباسشویی باید توسط تکنسین تعمیر و در صورت لزوم تعویض گردد.
اتصال نادرست موتور یا از کار افتادن آن باعث ظاهر شدن این ارور می شود.
سوکت های موتور را بررسی کنید. اگر مشکل ظاهری در اتصالات مشاهده نمی کنید ، باید سرویس کار را خبر کنید.
ایراد در قسمت سنسور فشار ، ارور E9 را به وجود می آورد.
سنسور سنجش سطح آب باید تعویض گردد. ممکن است علت از برد لباسشویی نیز باشد.
زمانی که موتور شروع به حرکت کند و دور موتور ، توسط سنسور اشتباه تشخیص داده شده و اطلاعات نادرستی به برد انتقال پیدا کند ، ارور B3 ظاهر می گردد.
با اندازه گیری ولتاژ توسط تکنسین متخصص و اینکه مقدار آن از حد استاندارد کمتر نباشد یا چک کردن برد الکترونیکی و سنسور دستگاه ، این ارور رفع عیب می گردد.
علت به وجود آمدن کد خطا IB می تواند خراب شدن برد لباسشویی و به همراه آن خرابی ترانزیستور دو قطبی باشد.
برطرف کردن آن از عده شما خارج و حتما باید توسط تعمیرکار حرفه ای چک شود.
از دلایل ظاهر شدن ارور H2 باید به موارد زیر اشاره کرد:
عیب یابی و تعمیر را به تعمیرکار بسپارید.
داغ شدن بیش از حد ترمیستور موجب بروز این کد خطا می شود.
تکنسین مراحل زیر را بررسی نموده و علت صحیح را تشخیص خواهد داد:
مشکل در قسمت المنت حرارتی می باشد. زمانی که دمای آب در برنامه شستشوی لباس های پشمی به بالای ۴۵ درجه برسد، با این کد خطا برخورد خواهید کرد.
المنت حرارتی یا ترمیستور توسط تعمیرکار باید تعمیر شود.
این کد خطا هم مربوط به ایراد در المنت حرارتی می باشد. دمای آب پس از طی شدن زمان ، افزایش نمی یابد.
این ارور نیز تخصصی می باشد و تعمیرکار ماشین لباسشویی باید از بررسی های لازم نسبت به تعمیر یا تعویض المنت حرارتی اقدام کند.
ارور H8 هم مربوط به المنت حرارتی و داغ شدن آن بدون وجود آب در درام می باشد.
این خطا معمولا زمانی رخ می دهد که فشار آب ورودی کم باشد بنابراین اگر مقدار سطح آب کم بود به راحتی می توانید با اضافه کردن آب به حد استاندارد این کد خطا را برطرف سازید، اما اگر بعد از بررسی مشکل حل نشد ، پس ایراد در قسمت برد الکترونیکی یا المنت حرارتی می باشد، باید تعمیر آن را به تعمیرکار لباسشویی بسپارید.
در قسمت فیلتر پمپ خطایی به وجود آمده است. از دلایل به وجود آمدن این کد خطا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ابتدا لازم است فیلتر را تمیز کنید. علاوه بر آن باید مطمئن شوید که از پودر لباسشویی به میزان استاندارد استفاده کرده اید و در آخر بررسی کنید که اگر لوله تخلیه در ارتفاع استاندارد قرار ندارد آن را جا به جا کرده و به ارتفاع مناسب، یعنی کمتر از یک متر قرار دهید.
در صورتی که نیاز بود پمپ تخلیه را تعویض کنید ، تعمیرکار این کار را برای شما انجام خواهد داد.
بیشتر بخوانید : اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری را در زمینه تعمیر لباسشویی دوو توسط تکنسین های مجرب و ماهر تکنو سرویس کسب نمایید ، کافی است بر روی لینک آن کلیک نمایید.
لباسشویی خود را با آسودگی خاطر به تعمیرکاران تکنو سرویس بسپارید. ایشان در تعمیر لوازم خانگی با هر نوع برندی مهارت های لازم را کسب نموده اند و مشکل ایجاد شده در نهایت سرعت و دقت حل خواهد گردید.
WhatsApp us